פסטה ופתיתים עם יותר חלבון :))

שלום לכולם/ן...כולנו אוהבים לאכול פסטה ופתיתים בכל מיני צורות וטעמים...
אסם משיקה מוצרים חדשים בסדרת מוצרי "אסם פלוס": פסטה פנה,ספגטי ופתיתים המכילים 50% יותר חלבון.
פיתוח ייחודי שמאפשר להעשיר את הפסטה והפתיתים האהובים על כולנו בחלבון איכותי בלי לפגוע בטעם ובמרקם של המוצרים המקוריים,המוכרים והנאכלים בכל בית בישראל.
החלבון במוצרי הפסטה והפתיתים החדשים מורכב משילוב של דגן (חיטה) וקטניה (אפונה),המהווה חלבון איכותי יותר מאשר חלבון שמקורו בחיטה בלבד.
המודעות לתזונה נכונה עלתה בקרב הציבור.
כשרות: בד"צ ירושלים העדה החרדית
ניתן להשיג ברשתות שיווק וחנויות פרטיות.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

עוגת פתי בר דגנים מלאים מ3 מרכיבים בלבד:))

צלי טבעוני עם נתחי סויה דמוי עוף של טבעול:))

גן לאומי אשקלון-דצמבר 2019