מרק שורבה לחורף עם קונכיות אסם :))

שלום לכולם/ן...החורף איתנו והוא מביא איתו את המרקים החמים והמהבילים.

יש כל מיני סוגי מרקים ויש מרקים מיוחדים לעדות שונות.

בחיפושיי אחרי מרק טעים שיחמם לנו את הבטן נתקלתי במתכון של ליטל חנין-ירושלמי בקיר שלה והחלטתי לנסות עם קונכיות של חברת אסם.

המתכון למרק שורבה של הטריפוליטאים לפניכם:
מצרכים:
בצל קצוץ דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
קופסת עגבניות מרוסקות
שן שום קצוצה
מעט פפריקה מתוקה
3 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
כף מרק עוף
4-5 כוסות מים רותחים
חבילת קונכיות של אסם

אופן ההכנה:
לטגן קלות את הבצל הקצוץ דק,להוסיף כפית מלח וכפית פלפל שחור,להוסיף את קופסת העגבניות המרוסקות ושן שום קצוצה ומעט פפריקה מתוקה ולערבב היטב היטב.

להוסיף 3 קופסאות קטנות של רסק עגבניות, כף מרק עוף ו4-5 כוסות מים רתוחים ולבחוש היטב.

סוגרים את המכסה כמה דקות לרתיחה.

מוסיפים את הקונכיות של אסם וסוגרים להמשך בישול עוד כ10 דקות גג לבישול או עד שהקונכיות מוכנות ורכות.

בתיאבון:))

זהירות המרק ממכר:))









תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

עוגת פתי בר דגנים מלאים מ3 מרכיבים בלבד:))

צלי טבעוני עם נתחי סויה דמוי עוף של טבעול:))

גן לאומי אשקלון-דצמבר 2019