פוסטים פופולריים מהבלוג הזה
צלי טבעוני עם נתחי סויה דמוי עוף של טבעול:))
שלום לכולם/ן...בתור אוכלת בשר נפעמתי לגלות שיש תחליף מצויין של חברת טבעול:)) נתחי סויה בטעם עוף פשוט תענוג לחיך..רך ונימוח. נתחי סויה עם המון חלבון. נתחי סויה דמוי עוף הינו מוצר טבעוני המכיל 6 מרכיבים בלבד (מים, חלבון סויה, שמן קנולה, חומץ, תמצית שמרים ומלח) והם מהווים מקור לחלבון מן הצומח: 21.6 גרם חלבון ב- 100 גרם (כאשר מקובל לקבוע כי ב- 100 גרם עוף יש כ- 23 גרם חלבון). המוצר עומד בהנחיות משרד הבריאות לינואר 2021 וכן ללא חומרים משמרים כמו כל מוצרי טבעול. אני הכנתי צלי טבעוני טעים מאוד:)) את נתחי הסויה שמים בקערה נפרדת עם מים רותחים ל15 דקות שיתרככו הנתחים. מצרכים: חבילת נתחי סויה של טבעול בצל אדום גזר פלפל אדום מלח פלפל שחור וכורכום כוס מים קרים. אופן ההכנה: חתוכים את הירקות איך שבא לכם/ן מטגנים את הבצל ראשון אחריו הגזר והפלפל מוסיפים את נתחי הסויה ומערבבים כמה דקות אחרי כמה דקות מוסיפים תבלינים וכוס מים קרים ומערבבים. שמתי על אש בינונית כ40 דקות. מומלץ לאכול עם סלט ירקות טרי,אורז לבן,פתיתים ועוד.. בתיאבון:)) להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ ...
דג לברק בתנור😋😋😋😋
שלום לכולם/ן… הרשומה הפעם על דג לברק שהוא דג ים טעים ובלי עצמות (לפחות בדג שאכלתי)… קניתי בשופרסל און ליין 3 חתיכות דג לברק בהקפאה שראיתי אצל חברתי… חברתי מכינה אותם במחבת אבל אני לקחתי את הדגים לתנור… כידוע אני משתמשת במה שיש לי בבית באותו הרגע…בואו ניגש למתכון🤭.. מתכון:דג לברק קפוא…תערובת שום של מקורמיק..שמן זית ופפריקה מתוקה..אופן ההכנה:לחמם תנור על 200 מעלות ובינתיים שמים את השמן זית והתבלינים בכוס פלסטיק ומתחילים לערבב טוב טוב… במגש האפיה מניחים נייר כסף ומורחים את השמן עליו.. מוציאים את הדגים מהשקית ושוטפים בזרם מים ומייד שמים במגש ועליהם מורחים את השמן.. לוקחים את המגש לתנור ושמים 20 דקות … אחרי 20 דקות מוציאים והריחחחחחח משגעעעעעעע את כל הבלוטות שיש לנו…בתיאבון😋😋😋😋

בהצלחה :)
השבמחקלב זהב אני אוהבת אישה מיוחדת
השבמחק