אבוקדו- היתרונות שבו:))

שלום לכולם/ן כולנו אוכלים אבוקדו על צורותיו השונים אבל האם חשבתם פעם מהיכן מגיע האבוקדו ומה היתרונות שלו..ברשומה הבאה אעשה לכם/ן סדר בדברים:))

מוצאו של האבוקדו הוא מרכז אמריקה בהמשך לאפריקה וחלקים מאסיה, לארצות הברית האבוקדו הגיע רק בתחילת המאה ה20.

אבוקדו הוא פרי למרות שיש אנשים שחושבים שזה ירק.
אבוקדו הוא פרי די ייחודי, שכן רוב הפירות מכילים בעיקר סוכרים, אך האבוקדו מורכב ברובו דווקא משומנים בריאים.

יתרונות האבוקדו:מצב רוח יותר טוב--מה שדיכאון הכי שונא זה שילוב של חומצה פולית ואשלגן,הויטמינים הנוספים המצויים בפרי האבוקדו תורמים משמעותית לשיפור מצב הרוח ונלחמים בדכאון.

הורדת סיכון ללקות במחלת לב-הגורם התמותה מספר 1 במדינות המערב הוא: מחלות לב.
השמן שיש באבוקדו יעלה את אחוזי השומן הטוב זה שהגוף זקוק לו לפרק ויטמינים ולתפקד לפי מחקר שנעשה בארה"ב בדבר אכילת אבוקדו.

בנוסף התגלה כי אכילת אבוקדו מאזנת את רמת האינסולין בגוף--מידע חשוב לסכרתיים!!!

אם את בהריון אבוקדו הוא החבר הטוב ביותר בחודשים הקרובים--הוא מפוצץ בחומצה פולית טבעית ואיכותית,אשלגן,ויטמין c,ויטמין b הם דואגים לבריאות העובר שבתוכך.

הורדה במשקל--אבוקדו הוא מזין ומשביע מאוד.

האבוקדו מגן גם על העור והעיניים שלנו.

תפתיעו את החבר'ה בהכנת מנות על בסיס אבוקדו: שניצל אבוקדו,גלידת אבוקדו וחמאת אבוקדו.

שייק אבוקדו חלומי:

1 1/2 אבוקדו בשל של "גרנית"
1 בננה בשלה
1/2 כוס יוגורט דל שומן/חלב סויה
1/2 כוס מיץ תפוזים
קומץ קרח

ערבוב כל החומרים בבלנדר..תיהנו:))

מוגש כחומר מקצועי ע"י "אבוקדו גרנות", מובילת ענף האבוקדו בארץ.






תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

עוגת פתי בר דגנים מלאים מ3 מרכיבים בלבד:))

צלי טבעוני עם נתחי סויה דמוי עוף של טבעול:))

גן לאומי אשקלון-דצמבר 2019