תבשיל אפונה וגזר-אפריל 2020

שלום לכולם/ן...חג פסח הבא עלינו לטובה הביא לנו אתגרים חדשים במטבח, נטולי גלוטן וכשרים לפסח.

בישולי תבשילים אינם חדשים לי, אולם תבשיל לפסח זה מאתגר ללא כל ספק, ועוד בזמן שכולנו בהסגר (קורונה וזה).

ערב חג הגיע וכמובן הבישולים החגיגיים לחג ושולחן ולהנאת בני משפחתי.

היום אתן לכם/ן מתכון שיצא לי פצצה של טעם ובריא..

מצרכים:

בצל קצוץ (קצצתי בינוני)
קופסת שימורים אפונה וגזר
כמון מזרחי
פלפל שחור,מלח
שמן לטיגון ולבישול
כוס מים רתוחים


אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עם השמן, אחרי מספר דקות להוסיף את האפונה והגזר לערבב טוב טוב,אחרי מספר דקות של ערבוב להוסיף את פלפל מלח והכמון ולערבב,,,אחרי דקה של ערבוב טוב טוב להוסיף את כוס המים הרתוחים ולערבב,להוריד על אש בינונית ולבשל כ20-30 דקות או עד שהאפונה והגזר מתרככים להם.

בתיאבון:))










תגובות

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

עוגת פתי בר דגנים מלאים מ3 מרכיבים בלבד:))

צלי טבעוני עם נתחי סויה דמוי עוף של טבעול:))

גן לאומי אשקלון-דצמבר 2019